Vexta domy

Rodinné a nízkoenergetické domy

Rodinné a nízkoenergetické domy | Dřevostavby montované domy na bázi dřevostaveb


Při neustálém zvyšování cen za energie roste i poptávka po nízkoenergetických a pasivních domech. Je ale nutné si uvědomit, že skutečně nízkoenergetický dům není levnou záležitostí. Řada „úsporných“ řešení má vyšší pořizovací náklady a je tedy velmi důležité propočítat efektivitu a návratnost investic. Nejoblíbenějším provedením VEXTA domů je dřevostavba na klíč. Rodinné domy nebo komerční budovy lze postavit i podle individuálních projektů za předpokladu, že lze zachovat certifikovanou technologii výstavby dřevostaveb.

Při stavbě dřevostavby dochází k minimalizaci mokrých procesů a zbylé procesy jsou suché, dochází zde k velmi významné časové úspoře oproti výstavbě zděného domu. Dřevo je jedním z nejpřirozenějších stavebních materiálů, jeho předností je i to, že dokáže vyrovnávat vlhkost v interiéru a udržovat stabilní klima.

Dřevostavba splňuje požadavky energeticky úsporného domu. Na vytápění ročně ušetříte až desítky tisíc korun. Pořízení dřevostavby vyjde výrazně levněji než stavba klasického zděného domu.


Vexta domy
Vexta domy
Vexta domy

Vexta domy
Vexta domy
Vexta domy