URSA FONO

Izolace, která tlumí hluk

Izolace, která tlumí hluk


Nová akustická izolace URSA TWF 1 FONO je ideálním materiálem pro odhlučnění místností ve všech typech staveb. Díky odporu proti proudění vzduchu AFr 5 je ideální jako akustický tlumič do příček.

URSA TWF 1 FONO je nekašírovaná, tepelná, akustická a nehořlavá izolace z minerální vlny na bázi skla. Je vhodná do stavebních konstrukcí s vysokými požadavky na akustický komfort, tepelný odpor a požární bezpečnost. Díky mimořádné přesnosti a pružnosti také dokonale vyplní všechny dutiny konstrukce. Je dodávána v rolích šířky 625mm, což odpovídá šířce sádrokartonového rastru. Jejím použitím lze dosáhnout vysokých hodnot vzduchové neprůzvučnosti vysoce exponovaných příček.

Akustická izolace URSA TWF 1 FONO ochrání vás a vaše blízké před hlukem, zvýší akustický komfort vašeho bydlení a zároveň udrží ve vaší domácnosti teplo. Jednoduše se aplikuje do stávajících konstrukcí pomocí suché montáže a umožňuje rychlou výstavbu bez zbytečného znečištění. Cesta k dokonalému tichu přitom měří pouhých několik centimetrů…

Produktové informace o URSA TWF 1 FONO zde…

URSA FONO