Navštivte více než 60 staveb na Dni otevřených dřevostaveb 9. 10. 2021!

Navštivte více než 60 staveb na Dni otevřených dřevostaveb 9. 10. 2021!


Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), jejímž členem je společnost URSA CZ, Vás zve na Den otevřených dřevostaveb, který se bude konat v sobotu 9. 10. 2021 po celé ČR. Navštivte dřevostavby nejen ve Vašem okolí. Můžete se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získat důležité technické informace a také načerpat inspiraci při výběru svého nového domu. Záštitu nad akcí Den otevřených dřevostaveb převzal ministr zemědělství Miroslav Toman.

V rámci akce Den otevřených dřevostaveb si můžete po celé České republice prohlédnout  a nebo již vybrat svůj budoucí dům, mateřskou školu nebo navštívit přímo výrobní závody, kde tyto nejkvalitnější stavby vznikají. Více než 60 domů si můžete zdarma prohlédnout v sobotu 9. 10. 2021 od 10:00 do 17:00 za přítomnosti odborníků z realizačních firem. Ti budou připraveni zodpovědět veškeré Vaše dotazy týkající se dřevostaveb.

Kompletní seznam návštěvních míst je zveřejněn již nyní na webu www.DenDrevostaveb.cz! Prohlédněte si mapu staveb, vytipujte nejzajímavější místa a nezapomeňte si u každého domu registrovat čas návštěvy. K nahlédnutí jsou desítky dřevostaveb. Jedná se především o referenční stavby, vzorové domy a rozestavěné konstrukce, které si můžete prohlédnout.

Přesvědčte se o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů, získejte důležité technické informace a načerpejte inspiraci při výběru svého nového domu. Na vlastní oči poznejte rychlý a precizní způsob výroby a výstavby domů ze dřeva od členů ADMD. Sledujte facebookovou událost ZDE, kde najdete nejaktuálnější informace a představení všech staveb.